کد خبر: ۱۰۶۲۱۹
تاریخ انتشار: ۲۹ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۹:۴۹
پیرمرد ۸۵ ساله مشهدی در اقدامی خداپسندانه، تنها خانه خود را جهت استفاده دانش‌آموزان با نیاز‌های ویژه به آموزش‌و‌پرورش استثنایی خراسان رضوی اهدا کرد.

حسن بالندری در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در مشهد، در خصوص نیت خود از انجام این اقدام نیک را فقط قصد قرب الهی دانست و بیان کرد: قرب الهی خودم‌ و همسرم تنها نیت من جهت انجام این عمل بوده است، متأسفانه همسر من چند سال پیش فوت کرد و فرزندی هم ندارم، خواستم با این کار حسنه‌ای نزد خداوند فرستاده باشم تا چراغ روشنایی بخشی برای خانه آخرتم باشد.

این نیکوکار مشهدی ادامه می‌دهد: امیدوارم این بچه‌های استثنایی برای من و همسرم دعا کنند تا آخرتی خوب داشته باشیم .

وی که درگذشته به کشاورزی اشتغال داشته است، بیان می‌کند: چند سالی است که به خاطر کهولت سن بازنشسته شده و با پولی که در بانک پس‌انداز کرده، زندگی خود را می‌گذراند.

بالندری می‌گوید: امیدوارم با این کار یادی نیک از خود به‌جا بگذارم و پاداش خیر آن دستگیر راهم و توشه آخرتم باشد .

نیکوکار مشهدی بیان می‌کند: تنها سرمایه من در این دنیا همین آپارتمان است که آن را هم به آموزش‌وپرورش استثنایی اهدا کردم.

تحقق عدالت آموزشی در گروی یاری خیران به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه 

رئیس آموزش‌و‌پرورش استثنایی خراسان رضوی نیز در خصوص این اقدام خداپسندانه خیر مشهدی به خبرنگار فارس گفت: یک دستگاه آپارتمان به متراژ ۱۶۵ مترمربع واقع در محله سید مرتضی آزادشهر مشهد به ارزش یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان از طرف خیر مشهدی به نام حسن بالندری جهت استفاده برای دانش‌آموزان با نیاز‌های ویژه به آموزش‌و‌پرورش استثنایی خراسان رضوی اهدا شد.

مهدی قاسمی پور بابیان اینکه ارتباط خیران با آموزش‌و‌پرورش استثنایی در راستای تعلیم و تربیت دانش‌آموزان با نیازهای ویژه یک ارتباط نزدیک و مستقیم است، عنوان کرد: در خراسان رضوی از سال‌های گذشته خشت و بنای اولیه کمک‌های خیران بسیار خوب گذاشته شد و تا هم‌اکنون این اقدامات هرساله به شکلی ادامه داشته است.

وی تأکید کرد:ما برای شکل‌گیری جریان پویا و شکوفای تعلیم و تربیت دانش آموزان با نیازهای ویژه به کمک‌های خیران نیاز داریم .

رئیس آموزش‌و‌پرورش استثنایی خراسان رضوی در توضیح رابطه لازم و ملزومی که بین کمک‌های خیران و تعلیم‌ و ‌تربیت دانش آموزان با نیازهای ویژه وجود دارد، گفت:مطالعات نشان داده هزینه تحصیل یک دانش‌آموز با نیازهای ویژه حداقل پنج برابر دانش‌ آموزان با هوش‌بهر عادی است، زیرا این دانش‌آموزان در کنار آموزش دروس خود باید خدمات توان‌بخشی نیز دریافت نمایند.

قاسمی پور بابیان اینکه معمولاً ارائه خدمات توان‌بخشی بار مالی سنگینی به همراه دارد تصریح کرد:برخی از دانش‌آموزان ما در کنار معلولیت خود دچار سایر بیماری‌های جسمی نیز هستند که باید جهت مداوا به مراکز درمانی و پزشکی مراجعه داشته باشند.

وی ادامه داد: دولت و خیران باید در این امر یاری‌رسان خانواده‌هایی باشند که دارای فرزند معلول هستند .

رئیس آموزش‌و‌پرورش استثنایی خراسان رضوی با اشاره به تأکید اسلام بر اجرای عدالت بین انسان‌ها تأکید کرد: جامعه خیرین باید بیش از هر زمان دیگری توجه و نگاه ویژه‌ای به این دانش‌آموزان داشته باشند، زیرا عدالت آموزشی زمانی محقق می‌شود که هیچ دانش‌آموزی به دلیل ناتوانی جسمی یا اقتصادی از تحصیل بازنماند.

قاسمی پور در ادامه از برنامه اداره آموزش‌وپرورش خراسان رضوی جهت استفاده بهینه از این آپارتمان خبر داد و گفت:با توجه به اینکه مالک آپارتمان در متن سند شرط حیات خود را قید کرده است از همین رو فعلاً این آپارتمان برای استفاده دانش ‌آموزان با نیازهای ویژه قابل بهره‌برداری و استفاده نیست، اما در آینده بعد از تحویل به ما برای مواردی همچون تشکیل مرکز خدمات مشاوره ، مرکز خدمات توان‌بخشی و یا کانون حرکات اصلاحی استفاده می‌شود.

انتهای پیام/ ۷۰۰۶۸

 

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار